Chefen för Unionens a-kassa eller Fett hår?

Jag funderar på vart jag skall börja skriva.

Affekten har lagt sig sedan jag talade med min handläggare på Unionens a-kassa (hon är för övrigt tillbaks från sin semester) -Nej, nej inget har hänt, dom har inte gjort det dom skall och försäkringskassan har fortfarande inte fått det dom behöver från a-kassan. Därför blev jag typ skogstokig när hon sade att hon, OM det fanns tid i eftermiddag, skulle titta på mitt ärende. När jag sagt mitt och förklarat att jag inte tänkte acceptera deras handläggning en sekund till utan att jag tänkte gå vidare med saken, samt att denna nya information skulle upp på min blogg så ändrade hon sig till att hon ”skyndsamt skulle handlägga ärendet”.

Så nu väntar jag på att chefen för den sektionen skall ringa mig -Skall bli ett sant nöje! Jag förväntar mig att dokumentationen är KLAR och förmedlad dit den skall.

Så tills vidare konstaterar jag då att det är dumt att göra hårinpackning i bastun, som jag gjorde igår. Det insåg jag när jag försökte skölja ur det hela. Det var väldigt svårt att stå som en ostkrok och hälla en balja över huvet och försöka massera ut kletet med en hand. Efter ett antal baljor ansåg jag att det fick vara nog.

Å så gick jag runt igår med väldigt tungt och stripigt hår. På så sätt är jag glad över att vara hemma i stan. Har duschat som en galning och tvagat upp mig -Går väldigt snabbt i en dusch om man jämför med bastutvätt måste jag säga!

Nej men nu skall jag vänta vidare på att den där chefen ringer… Undra om även han kommer låta mig lyssna på hela Vivaldis ”Våren” ur De fyra årstiderna medan han ögnar igenom mitt ärende….

//a

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja alltså… Nej jag ska inte tala ett ord mer om den där a-kassan!!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.