Forsränning alt. fyllekörning…

Den sista biten till stugan är en ”väg” som är rätt hårt åtgången. 

När det är torrt har jag konstaterat att det måste vara exakt som fyllekörning. Jag kör galet försiktigt. Blicken helt fixerad max en meter framför bilen (en björn, en älg, en järv skulle kunna passera på vägen längre fram utan att bli upptäckt!). Varje krater, sten och dikesdjupa spår passeras genom att köra långt till höger eller långt till vänster. Å så åker jag fram och tillbaks över hela skogsstigen.

Idag konstaterade jag att vägen är mångfacetterad och även fungerar som forsränning… Med bil! 
  

    

Så idag bara gasade jag och körde.

Gick bra!

//a

PS: bilen är duktigt smutsig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.