Laddad…

Det är väl typiskt… Är laddad med kunskap om åksjuka, magsjuka, torrhud, vårtor och annan värdefull kunskap OCH så går det inte att starta ett enda test från min dator denna dag! Jag är mer än måttligt road.

Igår gjorde jag samma test flera gånger eftersom resultatet vägrades spara -Jag blir crazy! För igår gjorde jag det riktigt bra som fixade att göra test samtidigt som fyra huliganer flög runt min stol där jag satt och försökte finna studiero!

Det kallas k.o.m.p.e.t.e.n.s.u.t.v.e.c.k.l.i.n.g! Och jag gör det spontant, på eget initiativ för att jag har lust att ladda upp inför veckan när jag äntligen kan återvända i tjänst.

Irriterande till max är orden jag söker MEN jag är evigt tacksam att jag har mina block med allt noterat som kan vara värt att repetera

IMG_5957

OM någon reagerar och tycker texten på bilden ser konstig ut kan jag meddela att det är helt korrekt noterat! Texten är medvetet blurrad så att oskyldiga slipper sätta kaffet i fel strupe eller få spontan känsla av löss eller magsjuka 😀 Jag känner mig, trots allt, vänlig i dag!

Bjussar även på en bild av melonslushen som vi gjorde härom dagen… Den som vi tog varsin slurk av och sedan kastade…

IMG_5946

Färgen var magnifik! Men bubbelvatten gav det hela en slags kräk-syrlig pikant smak som var lite läskigt till det kalla köttiga melonslushet… Ja, det kanske somliga räknade ut själv!

Nehäpp… Kanske skulle övergår till att fixa lunch då helt enkelt, frukosten är ju typ just avklarad 😀

//a