Men i kylskåpet!

Jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Jag kan inte vara i samma lokal/hem/kök där någon rensar fisk eller lagar iordning fisk.

Så är det.

Då har ju jag ofta tänkt på det här med omega-3 och omega-6. Jag har testat flera varianter. Jag har häcklöpt till toan när fiskolja runnit ut i min mun.

Igår testade jag en annan variant så i natt har jag haft svåra buksmärtor.

Googlade saken och konstaterar att jag fått i min omega ändå, typ varje dag! Via rapsolja och solrosolja samt via mina älskade valnötter.

Nu blir det inga fler test av fiskrelaterade kapslar för min del.

//a

PS: vad man kan krångla till det i onödan för sig själv!! 

2 kommentarer

  1. Anders

    Själv undviker jag fisk av rädsla för att bli överintelligent 😉 Nej, men det är godare med kött även om man känner sig som en miljöbov ibland som inte drar ner på köttkonsumtionen.

    Så det är ju positivt att det finns andra sätt för allergiker och de som ogillar fisk att få i sig nyttiga fettsyror. Så undvik fisk och nöta på i stället 🙂

    PS: Har du inte funderat på att börja med friidrott så att du får lite nytta av din häcklöpartalang?

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Friidrott var en ny bana… Är dock rädd att dom häckarna är högre än dammsugare/väskor OCH jag tror det just är fiskolja som gjort mig så sjukt snabb och smidig vid dom tillfällena.. Det e ju klart jag kan ju knapra kapslar vid träning typ legal doping.. Men promenader utan dramatik känns helt okej 🙂 TACK för uppslaget dock!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.