Älskade katter…

Katter…

IMG_5706

Dessa älskade egna djur som förtrollar våra hjärtan och som lindar oss runt sin svans. Dessa egensinniga varelser som varken kommer om man ropar eller lockar utan helt enkelt kommer när dom själva ViLL. Det är fascinerande när jag hör berättelser om vad människor gör för sin älskade katt.

Min väninnas katt mådde inte bra så det blev akut transport till veterinär, 7.000kr senare återvände dom hem för att sedan måsta åka in akut dagen efter igen -Då blev katten akut opererad och det visade sig att hon hade ett stopp i tarmen efter att ha ätit och tuggat i sig bitar av en croc-toffla!

Vår familjs katt har haft stora problem med klåda, vilket inneburit att han gnaffat i sig päls och spytt hårbollar, vägrat äta osv osv. Nu var han inte pigg igen och det första jag gjorde i morse var att stämma av hur han mådde -Katter berör oss på något sätt. I alla fall oss kattmänniskor!

Det är nog därför jag uppskattade denna film på YouTube som användaren ”Cole and Marmalade” lagt upp. Det är sådan igenkänning att man storknar.

Det är katten som bestämmer och ingen annan! Det är därför dom får ockupera sängar så det är omöjligt att bädda, flytta in i ens byrålåda och man alltid kastar allt man har för händerna när dom väl kommer fram och vill prata -DÅ känner man sig på något märkligt sätt väldigt utvald och speciell!

Nu skall jag kurera mig efter nattens obehagliga gallanfall!

//a

 

PS: Klippet från YouTube innehåller reklam -Jag har ingen sponsring från märket eller kanalen -Det kommer s.a.s på ”köpet” när man får en kurs i ”kattlogik”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.