Framsteg…

Jag behöver ibland fundera vart jag är på väg -Det vill säga, jag är inte vardagsförvirrad och plötsligt befinner mig på en buss utan att veta vart jag är på väg, jag menar i ”the big picture”.

Detta har aktualiserats för min del, att ta ut kompassriktningar och fundera framåt -Detta eftersom jag upplevt att jag stått så sjukt stilla dom sista åren. Då gäller det ju bland annat att fundera över, vem är jag, vad vill jag, vad är min passion, vad gör mig lycklig, när känner jag mig fri... Det är i alla fall några frågor jag brukar ställa mig! Jag har hittat många svar och det hände en mycket intressant sak i samband med detta.

Jag hade bestämt mig för en sak, ordnat massa praktiska saker och detaljer, ringt, majlat och hört mig för till höger och vänster om en sak jag vill göra -Alla bitar föll på plats, det var ja, okej och det fanns inga hinder liksom. Jag var otroligt glad och kände iver, nyfikenhet, inspiration och hela paketet. Så föll ögonen på något som cirkulerade på Facebook.

Det var en matris (märkt Jesper Caron), svart bakgrund med massor med bokstäver -Ni vet sånna där där det gäller att hitta dom ”dolda” orden. Utan att läsa något kring det hela tog jag upp bilden och tittade på den -Det ord som lyste rakt i mina ögon var ”FRAMSTEG”. När jag började läsa om saken visade det sig att det man mest behövde skulle vara det ord man hittade först!

Skeptisk som en råtta var jag givetvis tvungen att visa bilden för andra för att ”kolla” om det kunde stämma -Ingen såg ordet framsteg, utan helt andra ord som jag totalt missat!

På så sätt kan jag känna att jag är otroligt glad över att känna att jag är ”på väg”, att ta nya kliv, utforska nya marker och faktiskt odla mig själv!

Jag tror på en enda sak och det är att aktivt välja vart man vill!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.