Tackågo’natt sommaren!

Idag pysslar jag med detta:

IMG_6029

Jag bestämde mig för att packa undan alla sommarkläder samt annat ljust, lätt och obrukbart inför dom typ kommande sex månaderna. Istället har jag plockat fram dom mörka, varma, ulliga sakerna -Passar samtidigt på att dammsuga och torka ur garderoben i processen.

Denna sommar blev sanna mina ord nada -iGEN! Jag har haft föga användning för mina sommarkläder, det har varit ännu en sommar då bekväm stugklädsel varit allt jag behövt. NÄSTA sommar tänker jag banne mig boka iväg mig och sonen på solochbad! Jag vill HA semester och iNTE ligga och skriva reseskildringar från vare sig NUS eller Karolinska! Det är mitt mål och min önskan.

I alla fall har jag kommit på att det går utmärkt att vaccumpacka även jackor, kavajer etc som inte används för att istället få en luftig garderob.

Jag vill även påpeka att jag äntligen hittat ETT ställe i stan där dom verkar kunna muddla ihop en mojito -Nu var drinken inte min men jag fick smaka och den var god!

IMG_6026

Gillade skarpt att man fick en smärre buske mynta som dekoration, det såg friskt och grönt ut må jag säga!

Nä, nu skall jag suga luften ur mina kläder!

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Evelina

    Jag kan tipsa er om sol och värme på Mallorca! Vi har bokat nästa år igen för att vi är så nöjda dessutom kan ni åka från Umeå 🙂 Vi åkte från Sundsvall nu och det är skönt att vara nästan hemma utan att ha 50 mil i bil när man kommer hem!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja Malloca/Alcudia är helt oslagbart när man har barn!! Det blir dit vi åker 🙂 KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.