Oskarpt…

Mina föräldrar firar i dagarna 47-årig bröllopsdag! Därför erbjöd min son att baka en tårta till dem denna helg. Så vi åt middag tillsammans och sedan skulle vi sätta kniven i den lätta fluffiga, fruktiga gräddtårtan med saftigt innehåll. Då skulle det fotas först. Ugglan ho-ho:ade glatt att hon skulle testa sin nya mobil (ny för dagen!) eftersom dom fått höra att kameran var grymt vass.

Jag vet föga om mobiler, märken etc MEN faktum är att även jag hört att just DEN har en grymt bra kamera. Så Ugglan började. Nej, hon kunde inte få till det riktigt. Bilden blev liksom inte fokuserad. Tarzan tog över. Och han petade och tryckte, dom två skrattade sida vid sida när dom lyckades ställa om fokus så att det hela blev selfie-perspektiv.

Någon skärpa mot tårtan kunde dom inte frambringa.

Sonen tog över men jag ryckte apparaten ur hans händer eftersom jag hade mina aningar om varför bilden blev så konstig.

Jag säger så här… Det ÄR en fördel (tycker jag!) OM man tar bort all skyddsplast iNNAN man lägger in telefonen i nya skal och försöker ta kort. Men det är bara min åsikt!

IMG_6156

 

Vi skrattade gott och tårtan kunde fotas av alla som önskade föreviga den på bild. Efter avklarad middag, efter gos med katten så drog jag och sonen ut i mörkret på lite party-uppdrag (inför nästa helg alltså!). Det blev en fin start på höstlovet.

Jag drog ju i tråden kallad ”Jul” igår och kan enbart konstatera att det eskalerar. En vän på Facebook hade lagt upp en bild på julskinka! Jag blev så sugen att allt jag funderade på igår kväll var om jag också skulle dra till ica och söka upp en lagom stor… Jag höll mig i skinnet.

På tal om det börjar jag fundera på att skriva önskelista. Dammsugare och kakspruta vore skoj. Sonen dammsög här hemma igår och till och med han höll på att lacka ur över dammsugarens dumma konstigheter.

Med det konstaterat skall jag försöka fixa ordning i mina hyllor i vardagsrummet!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.