Tandläkaren är grinchen…

Vi brukar ha en tävling här hemma runt jul ”Finaste fönstret”. Det innebär kort och gott att när julen liksom är ”färdig riggad” poängsätts samtliga fönster MED motivering och så ser vi vilket fönster som vinner. Sonens rum är högprioriterat. Därför har han stängt in sig där och konstaterat att jag kan få fortsätta i vardagsrummet… Där han började fälla upp g.r.a.n.e.n i eftermiddags efter skolan!

Vi brukar inte smacka upp granen riktigt så här tidigt… Det är inte ännu december MEN i argumenten FÖR heter det att vi inte firar själva julafton afton HEMMA och därför bör ju granen få komma upp redan nu. Så här i efterhand kan jag säga att det var tur för innan alla grenar är utvikta och riktade så är det nog rätt nära jul ändå.

En annan dum impulsiv sak jag gjorde idag var att vaccinera mig mot influensan. Det var helt oplanerat även om jag tänkt att jag borde försöka komma ihåg ATT göra det. I alla fall… Så här några timmar senare, några antihistamintabletter efteråt så kan jag konstatera att hela överarmen värker något kopiöst och att en rodnad redan börjat växa på armen. Jag har i alla fall dom där pillren redo om det blir ännu värre allergisk hudreaktion på min impulsvaccinering.

Jamen nu skall jag försöka styra granen lite åt sidan så jag slipper ha den mitt i dörröppningen och nära dammsugaren. Just nu känns den där julefriden väldigt långt borta.

Å för att göra det hela ännu piffigare och rörigt så har jag tid hos tandläkaren imorgon! Måste absolut be att dom börjar kalla mig i september i stället för den här tiden på året… Eller så är det perfekt, en utmärkt distraktion som tar udden av allting annat -inget slår tandläkaren, varken julklappsinköp eller frenetisk pyntning! Tandläkaren är alltid värre än allt annat -Oavsett om man har hål eller inte!

//a

PS: Bör tillägga att min tandläkare är jättesnäll och jättetrevlig men jag ogillar ändå att behöva besöka inrättningen… Bara lukten får mig att vilja fly! Jag kanske får julfeeling e.f.t.e.r. besöket… Who knows…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.