Alien?

Imorse började jag på riktigt fundera om det liksom krupit in något läskigt under armen, dvs något annat ÄN vaccinet! Så var det inte utan det är verkligen bara det som spökar -Dvs svullen överarm, klåda, rodnad, huvudvärk och en allmän trötthet beyond normalt. Så jag har talat med vården och tagit itu med det här på riktigt. Är ju liksom löjligt!

En annan sak som jag reflekterat över och kan känna en viss fundersamhet kring är det faktum att jag börjar ha sett fler HUNDAR som syns bättre i trafiken än människor?! Jag tycker det är högst märkligt. Men hundar är väldig ofta utrustade med reflexhalsband, blinkande mojänger runt halsen etc (och hundägare har väldigt ofta reflexväst!! HURRA!!) men vanliga fotgängare, cyklister (dvs utan hund) syns inte alls! Det tycker jag är jättekonstigt faktiskt!

Ungefär lika märkligt som folk som skall galoppera över vägen vid busshållplatser och som hoppar ut BAKOM bussen mitt i trafiken -Känns lite som rysk roulette och jag har då aldrig samtyckt till att delta i någon sådan aktivitet!

En annan sak jag tänkte på när jag besökte Rusta förra veckan var det här med toalettborstar… Är inte vit borste och vit kopp höjden av olycklig kombo? Kanske bara jag som är störd men jag tycker det är svår pellesnuskvarning med toaborstar i överhuvudtaget och vitt känns i det fallet inte helt rätt. Asså även om lite skit för all del inte är något att skämmas för alls men det finns ju andra alternativ liksom.

Nä nu skall min domnade arm få vila lite igen -Undrar om det inte är en utmärkt dag för sonen att börja laga middag i det här hemmet?!

//a

PS: Ja, jo, jag är nog lite K.S Vresig (Kurt Stubin Vresig) idag för det här med armen var det sista jag hade lust, tid, ork eller energi för!

PS2: Tandläkaren GJORDE frikking julen igår!!!! Gick jättebra! Han var ju jättesnäll!!!

 

2 kommentarer

  1. Caanita

    Tänk att det var just tandläkaren av alla, som kom med årets första juleklapp! Det hade du kanske inte väntat dig?

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Det var helt otippat! Det var sådan lättnad att få ränna därifrån att det absolut får kvala som årets första julklapp TROTS mina grinchenåsikter… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.