Att städa och s.t.ä.d.a….

Jag upplever att jag städar mer eller mindre varje dag -Ni vet, man plockar, torkar, dammsuger upp en akut hög av grus, man vispar ur toaletten, man torkar upp fläckar och man ”håller efter”.

Men idag är det dags att s.t.ä.d.a… På riktigt! Denna söndag är jag själv, jag skall inte jobba denna kväll och min arm mår så mycket bättre (liksom hela jag) efter veckans allergireaktion på vaccinet. Därför har jag dragit på mig mina seriösa träningskläder! Finns inget som får mig att känna mig mera fokuserad eller effektiv som just träningskläder.

Det är liksom allvar idag för jag måste ränna ett antal gånger upp och ner i förrådet också. Nu skall det julrelaterade som skall vara uppe UPP och resten skall BORT (dvs kartonger, papper, bubbelplast etc!). En annan sak som känns högaktuell är att faktiskt få iordning adventsljusen….

Jag har liksom varit upptagen med gummiband….

FullSizeRender

 

Nu fattas bara kroppen och själva kläderna… 😀

Det är rätt bisarr hobby faktiskt och det slog mig när jag satt och grejade att det också är rätt poänglöst -Faktiskt! Vad skall man göra av sina ”produktioner”? Jag har gjort väldigt många broderier och det är samma sak där… Jättevackra tavlor, stora, detaljrika… Men sedan då?! Jag skulle aldrig hänga upp dom på väggen! Kanske är det bara nöjet att slutföra något? Att skapa något? Att se att en massa trådar, gummiband eller pappersbitar kan bli till något? Att veta att man har förmågan att stanna upp och koncentrera sig på något helt annat en sekund i livets brus?

Mina gummiband är i alla fall slut och i dag blir det alltså projekt städning… Lite ungefär samma sak som handarbete…. Det blir fint och trevligt och man slipper pellesnusk -Ja, och sedan är det liksom glömt och man får starta ett nytt projekt 🙂

//a

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Fast det är kul att ha nåt sånt där litet projekt, tomten blir ju hur bra som helst, men som du skriver, vad ska man egentligen ha det till, hm…fast gör du många gummibands figurer kan du knåpa ihop det till en mobil, sedan hänger du upp den där du inte störs av den 😀

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Hahaha en mobil… Det var inte en dum idé -Får återkomma om den realiseras! 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.