Noob!

Igårkväll kollade vi på StarWars-filmen som sändes. Det var första gången på en hel evighet vi såg en film som sändes i en vanlig kanal. I allafall, jag fick slutligen höra att jag var en riktig, tvättäkta ”noob” när det gällde StarWars.

-Oj, vilken konstig planet, tyckte jag!  -Öh… Det ÄR dödsstjärnan!!! 

-Ahhhaaaaaa…. Så Anakin är Darth….-Men sluta!!!

Till saken hör att jag aldrig riktigt sett filmerna MEN jag har spelat väldigt många StarWars-spel!! Jag vet men har liksom inte sett! Det är faktiskt skillnad!!!

Anledningen till att vi faktiskt tittade på TV (med reklamavbrott å hela paketet) var för att vi höll på att tanka hem ett nytt spel till sonens Wii U.

Det tog tid! 

VäÄldigt lång tid. 

Jag lovade sonen på heder och samvete att hålla koll på nedladdningen (så att inget skulle stängas av mitt i alltihop). Inga problem! 

Så när jag satt där, mitt i natten och enformigt petade på en kontroll blev jag otroligt tacksam när nedladdningen var slut (tog totalt ca 4h) så när då nästa fas startade utan bedövning (installering) hörde jag sonens ord i huvet -Noob!

Men i övrigt har natten varit lugn!

Dagen har kickats igång utav ett massivt oljud! Någon håller på att putsa eller typ slipa betong. Ljudet är obarmhärtigt, påträngande och låter precis överallt. Lite som när man borrar i en tand och det låter i hela skallen.

Vi är nöjda båda två eftersom ingen drabbats av feberfrossa -Yeeey! Det går åt rätt håll!!!

…å ja spelet ÄR hemma nu!

//a

PS: fick även veta att systemet automatiskt hålls igång vid nedladdning… Det fick jag veta nu alltså… Je suis noob!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.