Goda råd…

Näe, nu är goda råd banne mig svindyra!

1. Började med att duscha (sanera, skövla, balsamera, smörja) och få på mig kläder… Dvs annat än dom sladdriga brallor jag suddat runt hemma i för jag tänkte att då kanske det känns bättre.

2. Efter dusch och påklädning -PÅ MED birkenstocktofflorna -Tänkte att det kanske kan få mig att känna  mig mera ”on-it”

3. Fram med en kalender för att se när det faktiskt ÄR julafton… Torsdag!?!! Torsdag… inte fredag…. ooo-keej! Spelar ju egentligen ingen roll, är redo!

4. Gå bort med soporna!

My god. Nu är det liksom två veckor som bara försvunnit som ett svart hål. På riktigt. Min mormors bortgång har påverkat mig, rört mig och då ansåg jag det helt rätt att allt stod helt stilla. Tända ljus var liksom det jag behövde för att ta in att hela den äldre generationen nu är borta. Jaha, så kom då det här… Pseudoinfluensa, feber, kramper och massa annat som ett brev på posten. Jag är trött som en tokig men jag v.i.l.l. inte lägga mig ner och dra täcket över mig ännu. Jag tycker i stället att det får det vara NOG! Och det är just den där frustrationen som är min största akilleshäl i hela livet -Att lugnt och fromt gilla läget när inget är som man vill att det skall vara…. Det är ju assvårt -Tycker jag!

Jag tänker lite så här att jag beställer linser.

Sedan skall jag fokusera på alla framsteg som skett sedan måndag. Någon slipar/sågar/borrar betong konstant sedan arlamorgontimman i huset. Det durrar och susar så man mår snudd illa. På tal om det så kanske jag kan plocka undan alla spypåsar som ligger strategiskt utplacerade här och där…. Då blir det i alla fall lite trevligare!

Har noterat att sonen skrivit sitt namn i dammet på tv:ns svarta fotplatta -Trevligt! Jag kan ta en trasa och i alla fall sopa undan DET.

Vi gör det bästa av läget. Humöret är bättre idag, sonen har inga feberattacker och jag fick kaffe utan problem.

Julen oroar mig inte ett smack! Lite julmust, lite julskinka och jag, sonen och katten kommer  ha det kung. Jag stör mig mer på ändrade planer, hälsan som tärs och bristen på energi dessa dagar. Jag har ju en ny julbrosch som jag inte ens hunnit ta till jobbet ännu! Det är sådana små detaljer som kan gnaga mig mer än allt annat.

Barnen får efterlängtat jullov, jag drömmer om vanlig hederlig vardag där allt bara flyter på som det skall!

//a

PS: Önskelista #1Vardag #2Privat kock #3Total tystnad

PS2: Fick i alla fall tre månaders gratis bad på nya Navet idag… Men yäs, har tydligen årskort på badet… Intressant!

PS3: Tror jag skall ställa mig och sminka mig så jag k.ä.n.n.e.r mig redo för eventuell vardag, OM sjukor kan komma som ett brev på posten så kanske även vardagen kan göra det!!! 😀

PS4: Jag ÄR banne mig optimistisk!

4 kommentarer

 1. Anders

  Ibland så synes livet som en enda lång uppförsbacke. Men det behövs nog lite motgångar för att man ska uppskatta de bra stunderna, eller hur? Hittade ett citat som anknyter till det du skriver: ”Before you give up, think of the reason why you held on so long.”

  Men olika falla ödets lotter: Du önskar vardag, men för en gångs skull så ska det bli skönt med lite ledighet efter att ha sprungit runt och kopplat nätverk som ett jehu inför verksamhetsflytt nästa vecka.

  Med det sagt så önskar jag dig en fröjdefull jul och ett energifyllt nytt år!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Kopplat nätverk… Du skulle kunna få tjänst här mellan varven 😀 Önskar dig all vila och julefrid för datorer kan verkligen driva en till bristningsgränsen! Kram //a

   • Anders

    Datorer och andra tekniska ting går väl an att komma överens med. Det är värre med användarna som prövar ens tålamod till bristningsgränsen ibland 😉

    Kram
    //A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.