13tim59min

Det är inte helt lätt att veta exakt hur man skall reagera när man får ett sms med texten

”13tim59min”

Så då gäller det att börja kolla avsändare (sonen) och inse att det är… Det v.e.r.k.l.i.g.e.n ÄR julafton enligt somligas uppfattning… Imorgon!   Efter sådan påminnelse kände i allafall jag att det var läge att kolla om en viss klapp landat i 090-området…

…då fick jag veta att den klappen (läs: THE klapp) förhoppningsvis skulle kunna finnas till hands den 23:e!!! 

Så än en gång säger jag -Prisa internet!!! Å sedan tycker jag det är lite trist att det idag är snabbare, billigare och smidigare att beställa via nätet… Ty det finns ju en charm i att gå till en fysisk butik och handla kan jag tycka! 

Men alltså är det läge att slå in julklappar och fixa iordning för att fira ”jul#1” med Tarzan, Ugglan och katten! 

Ganska mysigt kan jag tycka!

Har varit ute för första gången denna vecka, riktigt ljuvlig -Va glad jag blev av att få ett ”GodJul” i en kassa, att se lite snöflimmer och liksom få va med på banan igen!

Fredag är det visst på köpet idag!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.