Sudoku…

Sudoku borde vara någon form av obligatorisk drogkontroll (vid misstanke alltså!) -Har jag kommit på!

I måndags sov ju jag väldigt mycket, det kändes ungefär som att jag inte hade en muskel i kroppen och i.n.g.e.n.t.i.n.g var ett problem. På kvällen, någon gång mellan alla tupplurar, tänkte jag lösa ett sudoku -För det är minsann bra för hjärnan.

Jag valde nivå 1 -Det lättaste av lättaste. Det var faktiskt så att i en ruta var hela sju siffror utplacerade, det var bara att sätta ut dom siffror (mellan 1-9) som inte fanns i rutorna. Det tog väldigt lång tid. Jag höll i alla fall på med det där och när jag knepat och knåpat i ungefär 45 minuter tittade Tarzan in och frågade vad jag höll på med. Jag förklarade att jag hållit på med level 1 sudoku i över 45 minuter. Han tog över och fem sekunder senare förkunnade han att ”…ja du har i alla fall satt ut två femmor i en ruta…”

Det var där och då jag insåg att sudoku förmodligen är det bästa drogtestet ever.

Någon gång igår kväll kände jag mig rätt pigg så jag gick ut och gick i det fantastiska vintervädret. Trots allt har jag varit trött även idag, men det är väl inte konstigt det heller, två års onödig vånda är ju över. Det har värkt lite, dvs det man kan förvänta sig när en visdomstand bänds ut men i övrigt har allt gått hur bra som helst. Jag blev i alla fall tvungen att kolla upp farmakokinetiken kring preparatet jag fick som lugnande och kunde minsann läsa att det kan ta upp till 70 h att få ut substansen ur kroppen! Scary att det kan ta sådan tid!

Idag har vi gjort lite spännande saker -Allt bäddar för ett bra år.

Nej men om jag skulle ta och göra ett sudoku nu då helt enkelt… Så jag är redo för jobb imorgon 😀

//a

2 kommentarer

  1. Caanita

    Jaa, och skulle drogtestet vara positivt borde straffet vara att rensa åkerbär, då torde återfallsrisken vara ganska liten!!!!!!!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      HAHAHAHA är det tjorvigt att rensa åkerbär?!? Tycker vi kommer fram till oerhört bra och mjuka metoder faktiskt! Å effektiva till max! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.