Först med det sista…

Saker som är inne, trendigt och aktuellt har en tendens att bara flyga förbi mig obemärkt. Jag är ingen trendig människa -Jag pusslar!

I alla fall har jag gjort några ”första gången”-erfarenheter senaste dagarna!

1) Behållaren till torktumlaren där det samlas vatten…

Det är en riktigt slemboll skulle jag vilja hävda. Började studera om den inte gick att skruva upp för att diskas men det gick inte alls. Jag lyckades dock skaka loss rätt mycket sköljmedelsnor ur behållaren! First time!

2) Efter att ha suttit med näsan i kattens otroligt mjuka och goa päls höll jag nästan på att få fnatt då det kändes som att hela ansiktet var luddigt. Så jag tog helt enkelt och blundade och rullade en klädrulle över ansiktet

-Gick hur bra som helst! First time ever!

IMG_6515

 

3) Rekordet kom nog ändå idag om vi snackar om att vara absolut jumbosist med det ”senaste” ty i min brevlåda låg den här tidningen…

IMG_6520

Jepp, Hemmets Journal Nr: 50, 2015…

Med julklappstips och julbaksrecept… Jag blev inte inspirerad, däremot väldigt full i skratt. Ringde och talade med deras kundtjänst om vad som egentligen hänt med den där prenumerationen. Jag fick ett glatt, gott och förstående bemötande angående det faktum att jag inte kände mig särskilt lockad av att läsa om julstök. Nu skulle dom fixa till det hela och för det är jag tacksam!

Nä nu vill jag ha vardag och gärna problemfritt, friskt och raka gråa rör, hela vägen in i kaklet!

//a

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.