Lyckat?

Jag har köpt en grej som innehåller kattmynta åt katten -DEN leksaken älskar hon och hon blir som förbytt när hon får leka med just den. Därför var jag ytterst noga med att gömma bort den innan jag åkte till jobbet en dag. För jag tänkte att jag inte ville ha något myntarally när jag var borta.

Nu har det gått över en vecka och jag kan för mitt liv inte komma ihåg vart jag gömde den!

Det känns lite frustrerande.

Lite ungefär som dom senaste dagarna känts -Frustrerande efter tisdagens undersökning. Så jag har verkligen försökt distrahera mig själv, ignorerat smärtorna och konstaterat att jag verkligen tycker om Gustav Klimts verk samt att jag verkligen behövde det där pusslet med en detalj ur tavlan ”Kvinnans tre åldrar”.

Så det är lite segt och långsamt här även om snön yr utanför. Jag tänker lite som så att ”det som gömts i snö kommer fram i tö…” och hoppas det även gäller den där kattmynta grejen, för jag och katten har gått runt ganska många gånger och sökt den nu.

Fredag är kommen och vi kan snart börja nedräkning -Att få åka till 18 grader och sol om några veckor känns just nu riktigt härligt!

//a

PS: Fick frågan i en kommentar om jag behövt möblera om hemma efter kattens ankomst, Ja NU har jag i alla fall fått plocka bort ALLT ur fönstret efter att ha väckts av att en ljuslykta smackades in i rutan mitt i natten så att jag flög upp som en raket! (var tydligen en festlig toffs som lockade katten att började terrorisera lyktan som dinglade där!)

PS2:… jag måste verkligen hitta den där myntan… ljuslyktan kanske var en hämndaktion? 🙂

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.