Men ursäkta…

Julen 2014 fick sonen en limited edition gamecub kontroll till sitt Wii U. Nu är det mars 2016 och han har aldrig kunnat använda kontrollen!

Ty, den kontrollen kräver en adapter som inte gått att få tag i. Sedan har den kommit men det glöms liksom bort mellan varven eftersom det inte spelas så mycket Wii nowdays.

Tills idag -Sonen messade mig å bad mig åka och köpa en adapter. Detta är dock en sådan sak som ALDRiG verkar gå att köpa i en fysisk butik (har frågat otaliga gånger) utan enbart via butikers webhandel. Så jag ringde upp sonen för att kolla om den v.e.r.k.l.i.g.e.n fanns i en fysisk butik… Tveksamt… Mycket tveksamt svar.

Så jag beställde en pang bom det är dags att han kan inviga julklappen från förr. Sedan ringde jag å sa att det var fixat. 

Därefter messade jag honom om klätterträd åt katten som klättrar i gardinerna idag. Då börjar sonen ställa följdfrågor via sms. Så jag ringde upp. Å då fick jag minsann höra att jag skulle lägga av att ringa varannan minut!

Word!

//a

PS: morsor ÄR jobbiga…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.