”Prylbö… Prylperson”

Ica har gjort det igen, myntat en fras som jag kommer höra i mitt huvud om och om igen ”…tvättäkta prylbö… Prylperson” -Underbart klockrent!

Jag är en prylperson! Som ikväll. Gick ut och gick och för att få procentuell rabatt på ica på grönsaker så skall man även ha en annan app på sin telefon. Grejen är bara den att det är svinkallt i Umeå ikväll. Det har snöat… horisontellt stundvis!

Jag har en iPhone och den klarar inte av kyla, då dör den! Sjukt störande. Så jag behöver nästan verkligen en sådan där klocka som (hrrrmmmm) håller sig varm på armen! Som sagt… Prylperson!

Annars måste jag säga att ica.s koncept med ica-klassikern är ett utav de bästa initiativ jag någonsin varit med om med fokus på folkhälsa! Jag har anmält mig och skall masa mig genom momenten.

Andra saker som inträffat är sonens matteläxa åk 5 -Det är nära att jag vill gråta av frustration när jag läser uppgifterna. Jag sitter med en miniräknare och räknar, ställer upp och sonen… har sedan länge varit färdig!

Dock har jag något helt fantastik att meddela intresseklubben -Katten är århundradets väckarklocka!

Jojjomensan…. Ibland händer ju det att jag sätter igång larmet på kvällen och så sker en uppdatering på telefonen under natten vilket gjort att hela telefonen stängts av och ner- Det händer ju även att jag har så låg volym att jag inte hör ett smack.

MEN första tonen, hur låg den än må vara, så kommer semlan flygandes som en lycklig flygekorre över sängen och hoppar på min mage. Hon balanserar på min axel om jag ligger på sidan, hon slickar min näsa om jag råkar ha den framme. Hon pratar och pratar och kurrar värre än en slagborr -Det är helt enkelt omöjligt att försova sig med denna förtjusande katt.

Sedan är det värsta hetsen till köket -HON skall ha mat innan jag får mitt kaffe. Hon går i mina fötter, slänger sig på golvet, kurrar och mjauar så att jag inte skall glömma bort vad det är som skall göras.

IMG_6936

Läxhjälp (Foto: a.holgersson)

Hon hjälper gärna till med läxorna här också! Mycket hjälpsam katt måste jag säga!!

//a

PS: Nån fler som tänker köra klassikern på nivån som alla klarar av?! Cyklingen oroar mig mest av allt! …nästan så jag måste köpa en sådan där liten färddator till cykeln… 😀

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.