Skursvamp…

Dom här köks-svamparna som finns idag… Var dom bättre förr?!

Jag bara undrar, för jag har idag konstaterat att dom där jag köpt snorbilligt i det närmsta vekar vara någon form av engångs! Så var dom inte förr i tiden!

En annan sak jag konstaterat är att det v.e.r.k.a.r gå att vika ihop sånna där dra-på-lakan och få dom snygga men jag har inte lyckats!

Sedan verkar detta vara året då visdomständerna vill ut -Eftersom det gick så bra i januari har jag frivilligt ringt tandläkaren för att få plocka bort den sista eftersom tandköttet blir ömt mellan varven! -Måste ses som framsteg efter två års förhalande!

Jag har inte behövt sitta i någon inkvisition idag angående nya soffklädseln, den ligger för övrigt orörd i kartong och plast ännu, katten är sjövild och tolkar den ”oklädda” soffan som tidernas klösbräda.

Glada nyheter har nått mina öron denna måndag och jag ser, plötsligen, fram emot valborgshelgen!

Jag är måste säga att även om vädret varit aningen grått och daskigt så är det onekligen en ny ljus tid framför mina fötter -Oavsett dumma kökssvampar och knöliga dra-på-lakan!

//a

2 kommentarer

 1. Caanita

  Jaa, kökssvamparna var åtminstone lite större tidigare, fördelen med att de blivit mindre tycker jag är, att det känns mera ok att se dom som engångs.
  Det här med dra på lakan skulle passa mig perfekt eftersom jag fungerar som en propeller i sängen, men jag manglar lakanen ( gammaldags, onödigt och förspilld kvinnotid) jaa, jag vet, men det är väldigt skönt att ”börja snurra” i nymanglade lakan. Hur gör man då?
  Det här med visdomstanden går säkert bra och sedan är problemet borta forever.
  Då tycker jag att mjölkförpackningarna som numera försatts med skruvkork är ett betydligt större problem, svåra att öppna och omöjligt att spilla. Hur gör man, köper polygrip?

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Jag läste din kommentar när den just inkommit, men jag kunde inte ens börja svara för jag kände hur upprörd jag blev över dom där dumma mjölkpaketen!!! Mjölkpaket över huvudtaget kan ju få ögat att börja rycka! Har försökt hitta källa på det jag läst att vi häller fel från sånna där skruvkorksförpackningar, att man liksom skall hälla från helt andra hållet -Låter ju helt befängt och eftersom jag inte hittar igen källan låter jag väl det vara osagt, har då inte vågat testa och kör vidare med NORRiS i vanlig förpackning! 🙂
   Har köpt nya skurgrejer idag -Allt för att inspirera städlusten -Gick sådär måste jag erkänna….
   Ge dig aldrig på att mangla dag-på-lakan då kommer du bli knäpp -Har djup respekt för den där nymanglade känslan, FÖRR I TIDEN brukade jag stryka mina lakan för att komma liiiite nära den där magiska upplevelsen! -Idag är jag helt nöjd om lakanet ligger stilla och jag får SOVA utan katt som piper mig i örat för att det är ljust ute….
   //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.