The tooth fairy?

På väg till tandläkaren hörde jag en irriterande låtslinga i mitt huvud, det visade sig vara ”The imperial march (Darth Vader’s theme)” -Jag är så tacksam att jag har vänner som KAN sådant där så jag får rätt namn på saker och ting!

I alla fall med den låten i huvudet kan ni kanske ana lite hur jag ser på min tandläkare! Fick komma in direkt (pluspoäng) och han delade inte min uppfattning om att tanden behövde dras (pluspoäng i kvadrat) -Den hade inte ens karies (mera pluspoäng)! Det tog väl knappt fem minuter. Sedan envisades jag med att jag skulle köpa en vinkelborste för att  minsann kunna gnugga den där lilla tandytan som syns -Å då FiCK jag en… Gratis! Sedan NÄR är något gratis här i tillvaron?! (pluspoäng)

Sedan skulle jag betala besöket och vet ni vad… Det var så kort att det också var gratis idag?!?!?! (pluspoängdingdingdingjackpot)

Jag har frikking missuppfattat hela min tandläkare… Här jag har beskyllt honom för att vara såväl Grinchen (fast det var ju jag som var den gröna figuren) och nu Darth Vader… Å så är han värsta Tooth Fairy!

Så nästa gång jag skall dit skall jag skriva det i min kalender och se om det hjälper -Att ha ett besök med Tooth Fairy låter mycket trevligare än tandläkaren!!

Sedan gjorde jag så där som jag tror många gör efter besök hos tandläkaren -Jag galopperade iväg och köpte mig en flaska flourskölj! Finns inget som gör mig så flitig på att tandtråda/skölja/borsta/boosta tänderna som stundande -och/eller postbesök hos tandlä…Tooth Fairy!

Finns alltid något positivt varje dag!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.