Valborg…

Jag har ingen relation till Valborg eller firandet av denna dag -Mer än att jag för rätt många år sedan kämpade mot förverkar eftersom jag inte ville föda barn ”då hela världen luktade grillad böckling”! Sedan har jag plikttroget gått och tittat på eldar varje år å alltid hållit på att frysa ihjäl eller känt smärre panik över okontrollerat skjutande av raketer! -Motherhood!

Så jag är rätt nöjd med att bara veta att det är idag. Å att våren verkligen tycks säga att den ÄR här nu… Sedan låter jag snöskyffeln stå framme ett tag till efter som den behövdes så sent som i måndags!

Mitt bästa minne som är valborg-relaterat står min nevö för -Vid incheckning i crazy tidiga natt/morgonen, på Palmas flygplats i Oktober tog han i för fulla spjäll och började sjunga ”Vintern rasat ut för våra fjällar…” Alla halvmosiga resenärer på väg hemåt höstmörkret fick ett stort leende över sina trötta nunor!

Jag har haft en kreativ dag blandat med udda uppgifter som att byta möbeltassar, sortera in papper i pärmar samt deklarerat!

Nu skall jag damma av cykelhjälmen som varit orörd hela veckan och ge mig iväg till min kompis som sitter och väntar -Hon yrar om ”Prosecco” själv är jag helt såld på nya Ramlösa med smak av päron och citrongräs!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.