Life is precious…

Det är ingen hemlighet att jag har en viss fäbless för att rensa och omdana i hemmets alla garderober. Igår kväll hördes väldigt konstiga ljud från en garderob och sonen gjorde en insats för att lokalisera det skrapande hasande ljudet. Bland kavajer och klänningar tittade någon storögt fram!

IMG_7488

 

Helgen som gått har varit fascinerande -Vaknade mellan torsdag och fredag ca 02, tittade ut genom mitt lilla fönster, blev så glad att jag hoppade upp, snubblade in i stora stugan för att finna hEla La famiglia samlad runt Skogaholms limpa och salami! Wow liksom! Snubblade tillbaks, sov och klev upp tidigt på fredagsmorgon för att inte missa stunden med familjen.

Jag älskar när man bara ÄR -Det var fotboll, det var korsord, det var mat, det var bara TiLLSAMMANS och det är det bästa jag vet. Som skalman somnade jag en stund mitt i Sveriges fotbollsmatch och vaknade när den var över.

Det blev en sen fredagskväll och natten blev högst diskutabel då det älskade, pittoreska inslaget av en tvättäkta TUPP höll låda i den ljusa natten, vi klev upp tidigt och fikade tillsammans med alla och sedan var det dags för avsked. Några for åt ett håll och jag och sonen åkte åt ett annat -Vi åkte hem. Sonen skulle bygga dator med sin far, själv stöp jag och sov hela eftermiddagen. Utslagen men lycklig över ett tillfälle att träffa min familj samlad!

Därefter kom sonen hem och vi hade en soft kväll -Med kattspöket i garderoben.

Det har varit väldigt mycket tankar och funderingar sista dagarna då saker hänt som berör mig, inte personligen men rent medmänskligt blir jag djupt berörd. Det är när man står vid sidan om livsavgörande ögonblick man får nya perspektiv själv –Life is precious!

Det tål att upprepas: Life is precious!

För mig ger sånna här ögonblick mig styrka och kraft, det ger mig fokus att komma ihåg vad som v.e.r.k.l.i.g.e.n är viktigt. Att aldrig nöja sig med kompromisser, följa sitt hjärta, göra aktiva val, välj om om det blir fel, att röra sig framåt om så än bara i tanken! 

En annan sak som slår mig om och om igen är att kärlek är allt -Kärlek, värme, omtanke och empati! Det är det goda och ljusa som behövs i stunder som är svåra! Det är vackert och det är en gåva att se sådant finnas utan krav på motprestationer!

Nu skall jag peta vidare i denna söndag! Blir en dag att göra saker inne, inte för att jag har något emot regnet -Regnet är VARMT och jag är så glad att vi har det varmare nu än någonsin förra ”sommaren”.

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.