Hur gör man?

Jag har roat mig med att göra lite intressanta observationer sista tiden, som att konstatera att familjer som flyger med barn ofta fördelar sätena tämligen likartat: Mamma + 2 barn sitter på tre säten och pappan ligger lugnt och sover på andra sidan gången!

Detta innebär att när det är dags att bege sig till badplatser och poolområden så är det mamman som ligger och trycker under parasol/i skuggan/i brassestolen etc. och så är det papporna som badar och står för vattenleken!

I alla fall fick jag vackert lov att stå för badandet själv härom dagen, ty i denna värme går det inte ens att tänka! Å eftersom jag har svårt trauma efter att ha drabbats av massiv fågelparasits angrepp efter bad i Nydala sjön för några år sedan så är sjöar ingen favorit… Förutom i stugan, fast dit är det långt och lilla katten får ju nästan slag av att åka bil trots lugnande tabletter!

Så dit jag vill komma är det här fenomenet att ta sig i och ur en pool (dvs utan stege!). En kvinna på instagram tar bilder på sig själv i samma posé/utstyrsel etc som kändisar, hon har gjort en bild på hur det ser ut när HON kommer upp ur en pool och hur det ser ut när kändisar gör det! Jag skrattade så att tårarna rann när jag såg den (helt min typ av humor!) -Skrattet infann sig dock inte när jag själv skulle göra samma sak! Dvs ta mig upp ur poolen för allt jag såg för mitt inre var just den där kvinnan som krälade upp över kanten!

Jag övervägde seriöst att göra precis som alla ungar gjorde, bara diskret liksom glida över kanten och trilla över men konstaterade att det skulle göra saken ännu värre, det var bara att he sig upp och över bland alla badande pappor!

Här överväger vi krossad is till middag eftersom vätskeersättning till lunch kändes lite klent!

Jag älskar värme, ljus och sommar, jag klarar bara inte av det!

//a

PS: Jag måste ta mig till stugan… Har inte varit där sedan midsommar! Det är ju helt galet!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.