Sudda runt…

”-Hur översatte du ”Sudda runt” till engelska?!” Måste säga att Herr Skeptisk fråga både är bra och befogad!

Weeeeell… Det har blivit mycket engelska på sista tiden för min del. Skype-möte med Holland, frågor till höger och vänster från telefonen i sängen och hela tiden önskan att komma vidare! Någonstans mellan feber, kramper och trötthet så gör jag något meningsfullt! Utifrån MiNA förutsättningar. Å ingen är lyckligare än jag.

Jag ringer Skatteverkets kundtjänst med den ena frågan efter den andra och blir typ inte klokare för det. Så är det! Jag ViLL alltså rotar jag vidare, efter jag har vilat en stund!

Men mitt i detta suddande har jag blivit tillfrågad om jag vill vara medförfattare till en internationell artikel om PSC -JaAa men självklart! Det är liksom exakt sådant JAG kan bidra med! Jag, min iMac från min säng -Allt har en mening även om det ibland tar många år att inse och fatta det själv.

Blurring around kan vara meningsfullt när man öppnar ögonen och SER vilken galen kunskap man sitter på som kan gynna andra i samma situation!

En sak annan sak som slagit mig sista dagarna är ett citat från Dali Lama: ”You have to start giving first and expect absolutely nothing”

-Detta är så in i märgen sant. Om man ger från hjärtat, oavsett om det är kärlek, kunskap, erfarenhet, kläder whatever… Om man bara ger utan baktankar då får man tusenfalt tillbaks -Det är en märklig men sann ekvation!

Le och du får ett leende tillbaks helt automatiskt! Testa!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.