Headset…

Jag har problem med att snacka i telefon och använda headset! Det är ett trivialt vardagsproblem men det stör mig, gäckar mig och jag står med det där jiddret v.a.r.j.e dag.


Spelar ju ingen roll hur jag än försöker få ordning på trådarna så ser det ändå ut som ett trassligt spagettinystan.

Sedan är det så att går man och pratar i telefon med pluggarna inproppad i öronen, ja då HÖR man verkligen inget annat! Som i morse, pratade i telefon och tyckte plötsligt jag hörde ett hejdlöst gnällande -Pratade vidare, ljudet lät mer, pluggade ur ena örat och konstaterade att något skrek i lyan!

Det visade sig då att Tarzan lämnat in katten!!! Han hade alltså varit inne i min hall, öppnat buren och släppt loss Semlan (som varit på sleepover hos Elsa!) och jag hade inte ens noterat aktiviteten i min hall! Hur bisarr är inte det?!? Tänk om det varit någon annan?!?

Jag behöver nog inte ens förklara hur uttråkad jag redan är denna förmiddag! 

Feber, alltså är jag gramse! Avskyr korva-runt-dagar då man typ inte får något vettigt gjort! Dagar då man hinner störa sig på trassliga headset bara för att man inte kan vara ute och röja i stugan!

Undra om jag har något handarbete jag skulle kunna slita fram?!? Mot skrubben…

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.