Kom ut ur garderoben -Tack!

Om jag kom in i mitt sovrum, sent på kvällen, redo för sänggång och hittade min stora fluffiga säng i något oigenkännligt kaos då skulle jag sanna mina ord bli upprörd! Låt säga att någon dragit isär sängen, tagit bort bäddmadrassen och lagt in duschdraperi istället för gosiga täcket -Ja absolut jag skulle lacka ur!

Jag har så pass bra fantasi och inlevelseförmåga att OM jag stod där, redo att sova så skulle jag både gorma och riva runt för att få gå i säng!

I alla fall var det inte jag som lackade ur över sängen igår utan KATTEN!

Jag har nämligen städat garderoben. Jag hade even lagt in underbara doftpinnar från Rituals bland sakerna. Jag har rensat, vikt, tvättat, stoppat undan, packat bort och fixat till bland kläderna. Å detta fick katten att se rött!

Hon var lika redo för sänggång igår kväll som jag så hon styrde upp skjutdörren och hoppade elegant in i garderoben och NÖS. Sedan var det stilla, precis som att hon bara tog in förändringen och därefter spårade det ur. Hon bökade sig in mot sin plats, vilket lät väldigt högt eftersom hon tydligen använde tassarna som skovlar och bökade för att komma fram. Jag hörde fnysningar, nysningar och det krafsade något galet där inne bakom dörren. Hon grejade så mycket att det bonkade mot dörren och det lät som att en mullvadsarme tagit sig in i garderoben.

Jag fattar absolut! Jag hade tagit bort mina svarta byxor som hon använt som sovplats hela sommaren och i stället lagt dit en vit liten stickad sak som jag tyckte passade henne bättre! Det verkade totalt ignoreras, för hon verkade söka byxorna längre och djupare iN! Galgarna gungade när hon var och ålade sig fram där inne. Å så nös hon.

Jag blev så stressad att jag klev upp och plockade bort doftpinnarna, för jag tänkte att det kommer hon hitta och det kommer hon garanterat bli galen över. Det är ju lite läskigt med katter för dom kan ju alltid ta till markeringar när det är något dom ogillar men så här på morgonkvisten kan jag bara konstatera att det verkar lugnt!

Det var inte den mest fridfulla sänggång vi haft MEN vi somnade ju tillslut båda två! Nu har hon hunnit riva ner duken i köket och ramlat ner från köksbordet -Jag tror hon saknar sin kompis Elsa! Katter är inga flockdjur men nog mår dom väldigt gott när dom har en kompis!

Äntligen måndag och jag hoppas det händer lite saker denna vecka!

//a

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.