Ful som ett troll…

Veckan har varit laddad med roliga, bra och dramatiska överraskningar! Det har varit blodvite, föräldramöte, sjukhusbesök, testresultat, dejting och en hel del annat. Och shopping! Man får aldrig glömma shopping även om det så bara rör sig om en galet vass, snygg filékniv!

Det har varit upptäckten (efter SEX ÅR!!!) att jag defacto har ett eluttag i min lampramp i badrummet!!! -Jag har alltså kunnat torka, platta och fixa håret i badrummet under hela tiden jag bott i lyan.. i alla dessa år… å ändå är det hallen som fått agera frisörstuga! Bättre sent än aldrig!

Det har varit översvämmad golvbrunn och uppgrävning av hårboll och det har varit katter som jagat varandra som en hjord antiloper över vardagsrumsgolvet.

Det har kommit fram intressanta åsikter som att jag tydligen är ful som ett troll (men trevlig!) och andra åsikter att jag är vacker och strålande!

Det bästa av allt är dock att PSC Sverige uppmärksammats på PSC Patients Europes facebooksida!

Skärmavbild 2016-09-23 kl. 12.54.37

 

Det är så oerhört viktigt detta ideella engagemang.

Just nu bubblar det många frågor som rör transplantation, det berör mig att ta del av människor som väntar på ett nytt organ eller som fått ett nytt organ. Det är helt fantastiskt att det ens GÅR att göra så. En kvinna som jag lärt känna opererades i februari då man upptäckt att hon hade cancer i gallgångarna. Man opererade BORT 75% av hennes lever -Idag har levern växt ut igen (fast åt andra hållet!) och ett nytt gallträd har bildats -Inse hur mäktig den mänskliga kroppen är och hur viktigt det är med forskning, vetenskap och framsteg!

Så på riktigt känns utseende och att vara ful väldigt sekundärt i den stora bilden, i den stora bilden känner jag mig stolt över att göra något viktigt.

Nu skall här firas födelsedag!

Idag är det Tarzan som fyller år och detta år har jag den ultimata, bästa och mest överlägsna present till min far! Det skall bli ett sant nöje att överlämna den, bara budfirman levererar någon gång vill säga 🙂

Önskar alla en skön helg och vila efter veckan!

//a