Leve allt märkligt…

Jag är tacksam för allt udda, besynnerligt och avvikande som händer i mitt hem -Nästan! Om inte annat ger det ju lite drama till tillvaron.

Katten har en ögoninfektion som heter duga, jag har gett katt flytande medicin med dosspruta och DET tyckte jag var svårt -Kan säga att det är nothing i jämförelse med att ge denna katt ögondroppar tre gånger per dag! Det är kamp på liv och död -typ!

Jag har lyckats med konststycket att tvätta en hel maskin med fina, nya kläder på 40 grader… Som egentligen skulle tvättas på 30 grader… Jag har sparat på dramatiken med att pröva plaggen för jag kommer bli skogstokig om det är förstört, krympt och konstigt (å jag har  bara mig själv att skylla!).

Jag har fått dille på gröna växter -Efter att ha levt med orkidéer som rätt långa perioder bara är gröna blad och pinnar är det en fröjd att upptäcka GRÖNA buskstora växter -Känns banne mig tropiskt i köket. Min faster hade en sådan vacker palettblomma -Undra om sådan går att få tag på?!

IMG_8098

På tal om faster så är hennes morötter uppätna -Det tog i hjärtat att äta den sista och dessa total färska, goda primörer bjöd givetvis fantasin på en tripp…

IMG_8272

Jag fick ett samtal idag, från Leverförbundet och det verkar gå att lösa så att PSC Sverige kan komma in som en diagnosgrupp där! Helt fantastiskt, jag har varit skeptisk, avvaktande och bidat min tid men plötsligt verkar allt ligga rätt och så blir det bra! Tålamod är ibland bra att ha och jag behöver ständig övning i just den egenskapen. Ser med nöje framemot att åka och lyssna på Leverdagen!

Höst alltså… Jag är riktigt glad so far!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.