Mellan Givenchy & häxskratt…

Min väldigt snitziga och trendiga brorson fnissade gott igår när jag började tala om Insolence -En parfym från Givenchy!

Först fick jag lära mig uttalet, sedan fick jag veta att det MODEhuset gör såväl kläder som väskor… (i en kostnadsdimension beyond mitt förstånd) -I allafall produceras alltså inte bara dom bästa dofterna utan även annat!

Sedan hade jag en sjukt störande upplevelse vid sänggång -Varje gång jag höll på att somna vaknade jag liksom till av ett hiskeligt ljud. Det lät som ett ilsket häxvrål precis i mitt ena öra.

Jag blev måttligt road av insikten att det t.y.d.l.i.g.e.n var mina egna snarkningar som höll mig vaken -Intog framstupa sidoläge och somnade.

Denna afton skall vi bara ”hänga” tillsammans med ungdomarna, en vecka passerar så fort.

Nu skall jag se om jag får skaka på huvet åt t-shirts med HÅL i från YSL (numera utan Y:et när det handlar om KLÄDER, alltså bara Saint Laurent!). Fascinerande vad man kan lära sig mycket nytt av en annan generation!

Trevlig helg!

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Visst måste de finnas många fler fattiga numera med tanke på hur många som går omkring med hål på kläderna 😉

    PS: Undrar vad sjutton de tänker i de länder där de tillverkar våra kläder när de tvingas göra så att spritt nya plagg ska se slitna och trasiga ut i stället för hela och prydliga?

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja du det måste te sig fullkomligt obegripligt… undra VART sånna kläder görs?! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.