Stolpar & vispgrädde…

”-Men vad virkar du?! Är det stolpar eller fasta maskor?!”

Men herregud hur skall JAG veta det?!? Single crochet, yarn over, slipstich, 2together heter det enligt YouTube!!! OCH jag virkar i CiRKLAR!

Att diskutera virkning med toppluvan a.k.a motherhemslöjd är lika het potatis som ordningen man lägger sitt PUSSEL…

I allafall snöar det, hejdlöst, breathtaking vackert ute, ymnigt snöfall = skranåkning/utelek = urakut behov av att i rödaste rappet ekipera junioren från topp till tå!

Det är lite fascinerande, själv dammar man av sina 10år gamla täckbyxor, dom gamla trotjänarna till skor man fluffar fram sina vantar, mössan och när säsongen är över tvättar man av och stoppar undan -Till den VÄXANDE i hushållet är det bara att inse att det som passade i slutet av förra vintern dvs knappt 7 månader senare är hopplöst för litet! Både skor och kläder!!! 

Jag passade på att gå ut när det yngre gardet engagerade sig i skranåkning. Jag stod och tittade och såg hur dom åkte i nyfallen, lös, kall fluffig snö och jag tänkte att OM man någonsin kunde åka skrana i vispgrädde så måste det vara exakt så där det skulle se ut och kännas!

Jag är glad att jag fick erbjudande att åka ett åk, jag passade, jag var fullkomligt tacksam att stå i det stilla snöfallet och bara njuta av ögonblicket!

Jag älskar snö! 

Nu skall jag virka vidare… blir nog en potatis den här gången MED öron!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.