Önskelista 2016…

Alltså, med en torktumlare som driver mig till vansinne och ett kylskåp som låter som en tandläkarsug/sus/bubbel så känner jag, att även jag som tycker om havregrynsgröt (=gammal) bör förhålla mig optimistisk och skriva önskelista till tomten!

Har kommit på EN sak to rule them all….

*Trollspö

Jag önskar inte, jag behöver (desperat) ett frikking trollspö så att allt som går sönder kan fixas UTAN kostnader. Ett trollspö som kan piffa upp en gammal trasa till en tjusig stass UTAN kostnad och typ som kan förvandla min gamla klocka till en Apple-watch  bara för att det är så skittråkigt att vartenda korvöre går till 1) räkningar 2) mat 3) himla VITVAROR!!!! 4) bisarra 2.000kr för provtagning på katt för misstänkt klamydia (!!), herpes (!!!!) eller mykoplasma!!! 5) akut ny telefon då skolans alla nödvändiga appar och program slukat en miljard GB som därmed får telefonen att dö i tidochotid!

Jag vill ha flärd! Too mycket realism! Så ett trollspö alltså vore toppen.

Kan absolut tänka mig kramar om trollspö inte går att frambringa! Jag är inte omöjlig…

//a

2 kommentarer

 1. Anders

  Ibland hamnar man dessvärre i ett sådant där stim då utgifterna kommer slag i slag 🙁

  Någon trollkarl är jag inte, men om det känns bättre med en kram så översänder jag härmed en virtuell sådan. Om inte så så gäller det bara att uthärda tills stimmet försvunnit…

  PS: Undvik de där äppelprylarna, det är betydligt billigare och funkar nog så bra med med de som har en grön robot som logga i stället 😉 Men det erkänner väl aldrig en sann äppelnörd 😉

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Vet du… trots att jag är äppelnörd börjar jag misstänka att du har helt rätt!
   Å jag tror också det kommer stim med utgifter och det är bara betala och hoppas vitvaror, glasögon etc håller -Samt att kattens stora ögon inte behöver testas igen!
   Jag tackar för kramen om än via rymden 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.