Nått mera?

Kylskåpet har nu börjat lukta konstigt och jag är beredd att överge lyan vid freon-läckage! Reparatör är på väg till kylskåpet som låter som en grymt vresig kaffebryggare.

Reparatör skall titta till torktumlaren som är dum i maskineriet på måndag.

Internet är åtgärdat via Riksnet supertrevliga support (japp vi har varit utan internet några dagar, kan ha berott på en Nintendo-konsoll?!?). Det dog i alla fall efter det stora strömavbrottet i hela stadsdelen i tisdags!

Jag har fixat luftfuktare åt våra torra hudkostymer samt en turbo damsugare INKLUSIVE särskilda munstycken när man har djur (så att soffan ser ut som en mohairkofta)!

Jag har fått migrera till päronen för att kunna installera min nya telefon (eftersom vi var utan internet) vilket slutligen blev urakut eftersom min gamla började lägga av vid 30% batterikapacitet kvar?!

Samtidigt har jag överlevt 12h gallkramp, fått tag i min läkare (som att hitta guldet vid regnbågensslut!) -Detta var väldigt ångestladdat eftersom min telefon lade av mitt i samtal (därav akutbehov av ny + installation!).

Förutom att bara hantera allt som brakar sönder runt mig gör jag mitt allra bästa för att ligga lågt och parera alla magsjukevirus som attackerar left and right.

Sonen hade party i skolan igår kväll och kvistade hem strax efter 23-tiden!!! Hallå jag är skalman och behöver sova senast 22, bara att börja träna för att hålla högvakt i framtiden.

I alla fall är jag innerligt glad att det äntligen är helg! Å jag hoppas inget hinner gå sönder innan en ny vecka är landad.

//a

PS: Tror jag måste vädra… freon-nojan är inte att leka med…. kanske därför katten spytt så mycket?!

4 kommentarer

 1. Anders

  Åh, jisses vad mycket motlut du har för tillfället… Oturskvoten borde vara fylld för länge sedan…

  Ja, ja inte så mycket mera att göra förutom att härda ut tills det hela tar slut!

  Tummarna hålles härmed! Over and out!

   • Anders

    Hoppas att tummarna var så pass hårt hållna att det bara var en lampa som gick sönder 🙂

    Om inte så har du ju inte särskilt lång väg till en hel knippe butiker som säljer dylika atteraljer till en peng som inte svider allt för hårt i pluskan. (Men vad får den stackars arbetaren i landet Långtbortistan som skruvat ihop grejorna kan jag inte sluta undra).

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

     Köper icket något nytt som inte ”behövs” -Det var fö sonen som tyckte det var roligt att skoja med sin urflippade morsa genom att skruva loss en lampa i staken igår… Jag är måttligt road! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.