God Jul i alla lyor, stugor och slott…

Vilken FRID och vilket antiklimax julafton är. Här har luften gått ur. Det vilas, knapras godis och snarkar här och där.

Totalt värt gårdagens härdsmälta av att köra bil på vidriga vägar, kryddad med renar -Fort gick det inte! Stannade fyra gånger för att släppa förbi dem som kände för att blåsa på. Jag var liksom redo att slå läger och vänta på dagsljus.

Men att nå målet -Var mödan värd!

Precis som med allt, månaden med ”uppladdning”, förberedelser, pynt och planerande har nått i mål. Julen är kommen hopp-faderallanlej!

Det yngre gardet har tumlat runt i snön, jag har sopat bilar. Precis nada händer mera, mer än att äta och bara vara! Så skönt!

Önskar alla en fin, fridfull och lugn jul att återhämta sig från gatloppet kallat december!

Extra tankar till alla som tjänstgör och håller ställningarna i samhället medan alla andra äter så att byxknapparna flyger!


//a

2 kommentarer

 1. Caanita

  Ja tänk vilken stress, jäkt och förfärligt flängande som människor utsätter sig för under december månad, allt ska vara perfekt och traditionerna ska man hålla på, och sedan är det över på några timmar.
  Men eftersom vi svenskar ska hinna handla för 68 miljarder !!! så måste det ju gå undan.
  Vi som likt tjuren Ferdinand tar det lite lugnt och njuter av ledigheten ska inte klaga.
  Ha en fortsatt fin julhelg!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   68 miljarder är helt sjukt!!! Jag bojkottade alla tänkta måsten och virkade med min bästa vän istället i torsdags, fredagen blev enbart transport å idag då är vi bara på plats! Njut av lugnet! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.