Sopsäcken…

Idag är det sopsäcksdag! Det innebär att granen skall ut och allt tjafs och damm (yeah right!) skall ut! Adventsstjärnor och stakar åker bort, tomtar och pingviner stuvas ner i förrådet!

Hejdå dammsamlare!

Har även tagit mig an torkade trista blomblad som utstrålar dålig energi. Tavlan som jag egentligen inte gillar åker även bort i sorteringen! Tackåhej!

Katten löper amok mellan plastgransdelar och julbollar som nu ligger samlade på golvet! Har i farten råkat dammsuga upp något som lät tämligen ljudligt i dammsugarröret men utgår från att det är något jag inte kommer att sakna! 

Det är skönt att få lite il att ta tag i klassisk hemmaröjning när man är själv!

Det är nyårsafton imorgon och jag har typ ägg i kylskåpet -Yeeey hejja mig! Jag vill liksom bara att dessa helgdagar skall vara över så att det nya året får släppa loss sina nyheter. 

Nu skall jag och sopsäcken jobba vidare! Ut med det gamla för att ge plats åt levande energi!

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Caanita

  Jag trodde att jag var den förste att plocka bort julen och allt det röda, men du vinner. Jag kommer efter med raketfart, tänk, snart har vi (vita) krispiga tulpaner i vasen, dagarna blir längre och rödbetssalladen ett minne blott.
  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och din son.
  PS. Om nu nyårsbuffe’n består av bara ägg, tänk då på att de går att variera, stekta, kokta, råa, porcherade, enfärgade, dekorerade, jalistan kan göras lång.
  Kram!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ingen dum idé med ägg-tema på nyår 🙂 Brukar spara rivandet till nyårsdagen men nu är det nog! Är helt taggad på tulpaner faktiskt!!! Hej ljus och vår tycker jag dom säger! Gott slut och gott NYTT år… nu kör vi 🙂 Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.