Snappar helt fel…

Snapchat är en hejdlöst rolig app -Tycker jag! Man kan ta en bild på sig själv och med hjälp av massa bisarra filter göra förvridna bilder på sig själv!

Jag skrattar vissa dagar så att tårarna rinner. Det finns andra likasinnade, som tar likvärdigt skojiga bilder på sig själva och så skickar vi dom till varandra och sprider på så sätt skratt runt omkring!

Jag har dock fått veta att jag är dötöntig eftersom jag, tydligen, använder appen hElt fel! Jag fattar nada om hur den yngre generationen tycker att den skall användas och fortsätter skratta -Dvs skrattar på riktigt! Analogt! Högt! Inte LOL eller *asg*

För känslor smittar! Glädje föder glädje. På tal om det så smittade mitt vredesmod över internet av sig (eftersom jag involverar ALLA) så Tarzan ringde tydligen upp någon och var väl inte jättetrevlig.

Det är med en sjuklig skepsis jag konstaterar att internet plötsligt fungerade igårkväll…

För det kan väl inte vara så att när en MAN ringer… då händer det grejer?!

Jag är skeptisk och skall vara tyst om mina konspirationsteorier a’la illuminati och så har jag den mobila 4G routern med 100 GB redo!

Tåg var det ju också dags att testa… huruvida det GÅR eller inte går med tanke på kyla/snö blir spännande MEN bilen får i alla fall STÅ!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.