Hej vardag!

Redan igår brakade vardagsmaten ihop, så jag hoppas det går bättre idag! 

Jag är allergisk mot fisk och skaldjur -Det gör att en helt fantastisk mängd BRA mat försvinner som alternativ.

Under graviditeten (för 13 år sedan) var min vurm fiskpinnar! -Det gick faktiskt bra att äta det då. Därför testar jag med jämna mellanrum att peta i mig sånna med ytterst spridda resultat. Vit fisk verkar fungera ibland. 

Alltså hade jag, för första gången på flera år köpt hem fiskpinnar i söndags. Informerade sonen om att det kommer serveras fiskpinnar varpå han informerade mig att dom kunde jag minsann äta själv -Han ville ha lax!

Så jag har googlat lax-recept! Träffade en god vän på Coop som gav pepp och goda tips på hur jag skulle göra! Alla vill hävda att det är det lättaste man kan tillaga, jag är skeptisk! MEN jag har en termometer för att kunna kolla om det är klart!

En annan sak jag testat är den nya, trendiga, svarta, peel-off ansiktsmasken! Jodå nog tusan skalar den av! Kände mig skinnflådd och smått panikslagen innan jag fått bort den. Blev gnisslande ren och röd som en kokt kräfta!

Sååå jag ser framemot att laga middag i afton, ska bara hitta potatispressen, fixa fram gummihandskar och fundera ut plan B innan jag skrider till verket!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.