Let’s…

Jag är inte bara tråkig! Jag är också tämligen vinterblek. Har rent allmänt en tämligen blek hy och nu är det liksom glåmigt.

Alltså bestämde jag mig för att, om inte annat, pigga upp HÅRET! Med en liten enkel hemmatoning, bara trycka halva tubens innehåll i en flaska, skaka och applicera. Lätt som en plätt.

Lätt som en plätt om man har en centimeter hår -Ja! Men hur lätt är det när man har halvlångt hår och dessutom skall göra det på sig själv?! Svaret är att det inte är helt okomplicerat!

Halvvägs genom äventyret insåg jag att jag behövde den andra halvan av tuben i flaska nummer två, att spritsa runt med flaskan var totalt omöjligt och tja, det var hyfsat rörigt. 

När hela håret var inpackat ställde jag timer. Det är då funderingarna kommer… 15 minuter från att jag började eller 15 minuter från att sista klatten smackats på?!?!! 

Resultatet är att jag gått från relativt ljus till absolut mörk! Till min bleka hy!

Ser inte jättenormalt ut, men som tråkig människa köper jag att det blir så här när man mixtrar själv! Alltså har jag tid hos ny frisör i början av februari.

Skall väl således tvätta håret idag… sonen har lovat att påtala att jag är sjukt mörkhårig i hela 14 dagar framåt -Behövs inte har jag meddelat. Jag hajar till varje gång jag ser mig själv i spegeln!

Tisdag -Nu kör vi! 

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.