Common knowledge…

Det verkar tillhöra allmänbildning att fatta hur man monterar en toalettsits -För någon manual/beskrivning etc medföljde då inte projektet.

Så det ligger skruvar och lock på toalettgolvet -Tillsvidare!

Lysrören ligger på golvet för dom rår jag inte på -Surt sa räven!

Istället lyfter jag blicken, tittar UT och konstaterar att det nog är hög tid att rycka bort julbelysningen från balkongen, behöver bara trassla med kattnätet, klippa lite snören och sedan är jag framme vid slingan -Då var det ju det här med vädret… kanske är bättre i eftermiddag när min sk dag är gjord!

Har hört lite lösa rykten om att hjälp kanske är på ingång eftersom jag som smurf enbart lyckades imitera Yoda där jag viftade med lysrören! -Jag säger inte NEJ om man säger så!!!

….typiskt att min mustasch epilator är trasig, skulle behöva gå på högvarv just nu!

//a

2 kommentarer

  1. Malin

    Intressant detta. Jag delar dina erfarenheter av kylskåps-döden, lysrörsbyte (dock i akvarium) och nu även toalettsits-montering. Jag köpte en ”tyst-stängande” historia från Biltema i tron att man bara kör ner den i de där hålen och sen sitter den där. Icke! Det skulle justeras och skruvas och mekas… Nu efter 3 år har den börjat glida i sidled om man inte sitter ”mitt på”. Häpp så har man ändan mot porslinet (otrevlig!). Så jag bet i det VÄLDIGT sura äpplet och beställde en originalsits från Gustavsberg. Det måste vara det tråkigaste jag köpt på länge, kylskåpet inräknat. Återstår att se om monteringen (den kostade nästan 800kr med frakt!) är enkel… jag bävar!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja du det där med toasitsmontering var ju inte fullt så tvärenkelt! Min passade MEN var en halv cm för kort… blir en original Gustavsberg för mig också (Tack för prisinfo!) Crap kan man säga! ????//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.