Vart är bromsen?

På riktigt!

Igår konstaterade sonen att det vore kul om vi varit i stugan istället för att häcka hemma i det fina vintervädret. Det hette att ”-Vi gör ju aldrig någonting”. Det är så sant, vi gör sällan något på helgen. Då vilar tråkmorsan!

Men på riktigt! Ju mer jag tänkte på saken desto mera insåg jag att han hade helt rätt. Stugan… Why not? Vägen skulle inte  vara plogad, så vi fick låna Tarzans pansarkryssare för att navigera oss genom skogen.

Det blev lätt packning, middagens ingredienser i en kasse och så rullade vi iväg. Istället för Godishuset blev det Ica Vindeln. Bilkörningen var ett avkopplande moment där sonen å jag hann prata, se renar och jag tackade honom för förslaget!

När vi styrde ner mot stugan tog jag ett djupt andetag. Trots fyrhjulsdrift och rejäl dieselmotor upplevde jag att vi mest av allt styrde sidledes hela vägen fram till stugan. Sonen konstaterade att Tarzans bil inte bara var grym utan rejält cool också!

Vi hjälptes åt att få in packningen, jag flippade på vattnet, sonen gjorde eld, jag påbörjade middagen -Långkok! Jag håller med kotten -Typ allt är bättre i stugan! Vi kunde even se Apple-tv.


Kvällen innehöll en hel del dramatik, som vi är rätt ovana vid -Bil körde fast, väg skulle packas med hjälp av skotrar, skotrar vägrade starta! (Ja alltså JAG slet inte och drog utan jag höll i en ficklampa!)

Men frisk luft, en kolsvart skog och en gnistrande stjärnhimmel gjorde även det till en härlig och rolig upplevelse som inte hade hänt hemma på gatan i stan! (Roligt för mig som inte satt fast, slet och drog alltså 🙂 )


Att vakna denna morgon till denna vy gjorde inte saken sämre! Kallt, klart, sol och vindstilla! 

Har even åkt bob bakom skotern och blivit täckt av fluffig krispig snö! Var så jäkla glad där jag tjöt på bobben eftersom jag under natten känt av krampbältet.

Det blir så värdefulla ögonblick.

Rullade hemåt och inom 24h var vi åter på plats i hemmet. Jag har legat i badet och bara vilat. Middagen är redan klar eftersom jag kokade gryta igår.

Nu undrar jag bara om träningsvärken har någon broms eller stoppknapp?! En sak är säker, gymkort är överflödigt så länge man har en Polaris att lyfta runt!

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.