Let’s stressa hela släkten…

Skoter har som blivit en het potatis! Att jag dessutom är en paragrafryttare som håller mig till lagar och regler gör det hela prekärt.

För hur skall sonen kunna få dela glädjen? För ung för att köra själv och inget dubbelsäte att åka på!

Lösning: Det behövs en släde/kälke som man kan nappa upp packning å unge på! Ingen lyxkabyss med cappuccinomaskin alltså!

Såååå här har surfats skiten ur Google, Blocket och alla tänkbara OCH otänkbara butiker! Jag har varit så less att jag börjat kolla på SKOTRAR istället!

Så kom jag att tänka på min kusin, som faktiskt fått den gamla pärlan att fungera! Jag messade honom och fick svar tämligen omgående att 1) Köp ny skoter och 2) Han skulle kolla runt efter släde/kälke (eller vad det nu heter!) 

Slutade i en smärre vrålhets igår -Stackars kusin & hans snälla far hade fått sätta igång och baxa fram åket. Jag blev kommenderad att ta Tarzans bil, åka å hyra släp, hämta släden, dra upp-lossa-åka hem-lämna tillbaka släp!

Den planen dök in på min mobil strax efter 19!

Jag satt på möte! I en kvartersgård. Lyssnade på frågor och svar om VAD som kan/möjligtvis/eventuellt kanske skulle kunna flyga in genom dom nya, hypermoderna, energibesparande fönstren som skall installeras!

Så jag svarade Tarzan att han skulle ta det lugnt och så får vi lösa det andra under mer sansade förhållanden. Vrålutryckningar mitt i natten, bland renar…. -Nej tack!

Det är nästan så att jag överväger att dra sonen på bob:en istället! Punkt!

Sportlovet landar -Själv behöver jag lägga mig och sova! Sporta får någon annan göra idag! 

Jag tänker känna mig manlig å stolt över mitt inköp på Biltema -Bensindunk och tändstiftsnyckel!

Nu kör vi helg!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.