Friskvård4alla…

Den här friskvårdstimmen är ju en het potatis i Umeå kommun just nu. Jag tror det är en avledande manöver! Jepp, yes jag insåg att jag genomskådat det där idag!

Ty jag tror att man infört friskvår für alles i Umeå from 1 maj

Det heter ”att-man-bygger-om-Vasaplan” men egentligen tror jag att det handlar om att man vill få till bättre vardagsmotion för Umebor. Lägg till övriga ombyggnationer som gör att man får klättra omvägar så är satsningen komplett!


För egen del är det helt egalt, det rör mig inte i ryggen att löpa ner till Norrlandsoperan (värsta vimlet!) men jag tycker uppriktigt synd om alla som har svårigheter att gå!

Jag tycker uppriktigt synd om alla som parkerar bil på ”Nanna” eftersom det efter 16-snåret var rena korvstoppningen runt den nya, provisoriska friskvårsdsatsningen ”Vasaplan”

För övrigt har jag roat mig med att ta PR-bilder av Umeå! Tillväxt kräver fräscha torg och snitziga resecentrum -Tydligen! Personligen skulle jag hellre se mindre klasser så att Umeås unga invånare slipper sitta med hörselkåpor på lektionstid för att få arbetsro… 

…. å andra sidan kanske det är någon dold strategi att vänja kidzen med buller å bång!


Jag är döless på se dessa vyer!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.