På fel sida kudden…

Dagen började i ottan då sonen hade en tid att passa tillsammans med sin far, så jag stod i duschen i arla morgontimman… Sedan insåg jag rätt omgående att jag var på tok för trött för att orka tänka. Ni vet, man liksom bara sitter och undrar om man i överhuvudtaget är vaken eller inte.

Ögonen rinner om jag inte har linser preparerade med allergidroppar, jag hostar igen på natten och vaknar med pipande luftrör -Så jag är less. Och så ska jag äta tre tabletter antihistamin som gör mig till en sådan där människa som somnar över virkningen!

Katterna är less, dom bor helst ute på balkongen just nu -Men mest av allt påtalar dom att ”den rätta maten” är slut och så tigger dom godis eftersom ”kulorna” inte smakar. Därefter sitter dom uppradade på handtvättfatet och mjauar för att dom vill ha färskt vatten ur kranen, eller så jagar dom varandra och använder kattlådorna som ”tjuffe” -Så imorgon åker dom till Ugglan och Tarzan helt enkelt!

Det är inte bara dom som saknar det rätta käket, yoghurten är slut för oss på två ben!

På tal om det så har sonen fått höra vad jag tycker om att stå i köket 24-7 så idag skulle han rodda sin lunch själv, det gick bra men slutade i ett antal brännblåsor på armen.

Ja, och sedan skulle jag bara mäta exakt hur djupa Malm-byråerna är så när jag kom och gick med en utfälld tumstock snubblade jag över dammsugaren som låg i hallen… Och då gormade jag och hötte med tumstocken så att den svajade och skrek att YouTube skulle stängas av punkt nu!

Lite så är dagen… Det blir så när man vaknar på fel sida av kudden…

//a

PS: gillar skarpt logiken och kopplingen mellan att snubbla och vråla att YouTube skall av…

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Linda

    Bästa sättet att mäta ikeamöbler- sök upp produkten på Ikeas sida och klicka fram
    produktbeskrivningen. Fast det rimmar ju illa med den där tanken att vi är alldeles sårbara utan datorer. Men man får sår av att ramla också????

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Smart det där med att kolla på nätet i stället för att vimla runt med utvikt tumstock! Gillar tanken 😀 Men då hade jag ju inte kunnat vifta och gorma på YouTube-tjattret så effektivt…. Hm hm hm //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.