Det är detaljerna….

Det är sanna mina ord dom små detaljerna här i livet som gör skillnad.

För något år sedan hittade jag och Ugglan det bästa universalskurmedlet ever! Det luktade gott, var i lite gelé:ig form och fungerade typ till alla tvättbara ytor. Vi var och bunkrade detta medel lite nu och då -Så plötsligt, helt utan förvarning, bara försvann det från alla hyllor!

Det var liksom inget okänt eller suspekt märke på produkten utan tämligen välkänt för alla skulle jag vilja drista mig att säga!

I alla fall, vi har inte gett upp, vi har spanat, sökt och ”hållit ögonen öppna” på allehanda butiker som kan tänkas ha vanligt rengöringsmedel för hushåll. Vi har fått kapitulera och testat allehanda sprayer och annat tjafs men inget har varit i klass med DET medlet.

Vi snackade om det så sent som förra veckan, när vi besökte Rusta! Då trodde Ugglan att hon hade siktat det men det visade sig vara diskmedel av samma märke. Vi var ytterst besvikna (ja ni förstår, besvikna= inte den egentliga meningen utan mer ”jaha”-bemärkelsen!).

Så igår, när jag sladdade runt på Ica och skulle söka en rotborste så såg jag MEDLET! Det är tillbaka i hyllorna, med ny förpackning! Jag kände spontant för att hamstra flera flaskor (ja SÅ bra är det!) men sansade mig och insåg att det nog är tillbaka för att stanna, det har bara fått ny kostym.

Jag var så supernöjd i mitt taskiga vädersinne att jag skickade en bild till Ugglan som blev minst lika exalterad som jag blivit -Så nu har jag torkat hela köket så det doftar gott, dvs diskbänken (ska inte överdriva min städiver för den är verkligen sjukt usel!).

Idag har det varit sol och jag är nöjd! Allt är bra om solen lyser, då kokar jag dillkokt färskpotatis och serverar kallskuret och melon -För då känns det som sommar och inte som höst!

Jag försöker lirka med den febriga tonåringen att dra till stugan men han är mer inne på linjen att jag skall rodda klart hans rum som jag förvandlat till ett smärre kaos! Kanske lite universalmedel skulle göra susen?

//a

PS: Eftersom vissa läser bloggar med samma nit som da devil läser den heliga skriften så har jag skippat att skriva namnet på produkten (somliga går ju i taket och tror att man har värsta sponsoravtalen!). Nu är ju jag bara en hobbybloggare som är långt ifrån populär så några avtal har jag inte -Jag skriver som privatperson som gillar att retas…. Så här är en bild på min lilla darling som åter checkat in i mitt liv!

IMG_9168

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Ja, det är märkligt med de där rengörningsprodukterna. Man skaffar sig favoriter som man håller sig till. Ibland tröttnar jag på att köpa samma produkt varje gång och väljer en annan produkt, men det slutar alltid med att jag går tillbaka till favoriten nästa gång jag köper. Så jag förstår din besvikelse när favoritrengöringsmedlet försvinner från butikshyllan!

  För övrigt så har vi statistiskt sett årets två varmaste månader framför oss. Så vi håller tummarna för att värmen vänder åter med besked snart! (Så vi får vara varma av andra orsaker än feber…)

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja hade jag en Mojito i handen skulle jag skålat för värme istället för feber! ???? Tack för förståelse för min skurmedelsvurm! //a

 2. Henrietta

  Den är borta igen…. *gråter mig till sömns ;-)* Damsuger nätet efter den och det var så jag hamnade hos dig. Hittar du den någonstans så hör gärna av dig:-) //Henrietta

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Lovar att messa så fort jag hittar den igen för nu är den väck från Ica ”-Why oh whyyyyy” Skönt att höra att fler förstår läget! Namaste 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.