Taskigt vädersinne…

Katten ligger med uppspärrade ögon tuggar kattmynta -Hon ser galen ut där hon ligger och håller fast den lilla kudden med växtdelar. Lite som hon ser ut -Så känner jag mig!

Har varit trött hela dagen, tror det varit alla avbrott i mina Ernst:iga projekt som gjort att jag känt mig lite less. Så rätt tidigt kände jag mig jättetrött. Kom bara på att jag borde gå ut till bilen och mäta lastutrymmet.

Den lilla korta turen till bilen gjorde mig pigg. Lite syre i den friska aftonen.

IMG_9167

 

Jag konstaterar att vissa människor har dåligt ölsinne, dom blir läskiga, passivtaggressiva, pangpåaggressiv etc. Jag har dåligt vädersinne.

Det är kylan i juli jag tycker är jobbig. 10,5 grad runt 17-tiden. Jag ville då inte ens kolla vad tempen låg på sent om kvällen när jag viftade runt med tumstocken i bagageutrymmet.

Jag undrar om mina örter och blommor verkligen mår bra av den här temperaturen? Jag blir så sur att jag vill riva fram täckjackan.

Å nu kan jag inte sova eftersom jag blev vaken -Får bli lite ljudbok och sedan vill jag drömma om jordgubbar, mynta och bad i sjön!

//a

4 kommentarer

  1. Lina

    Jag har också dåligt vädersinne! Jag går runt och morrar och fräser och är allmänt nere. Jag vill inte titta på termometern,inte vara ute och när väderleksrapporten kommer på radion vill jag hålla för öronen! (De har sagt i minst två dagar att det ska bli snö allra längst upp i norr! Det kan de väl hålla för sig själva!!)

    Nu håller vi tummarna för mer normala temperaturer 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag HÖRDE det där om snö…. alltså det är inte okej att berätta i juli!!! Tack för din kommentar, väldigt skönt att höra att jag inte är ensam med detta taskiga vädersinne -Svägerskan rapporterade om 31 grader runt 17-tiden igår och hon föreslog någon form av kompromiss 🙂 Idag lyser ju solen här, och jag överväger att inte titta på termometern -Man kan ju få var liiiite struts tycker jag! //a

  2. Anna

    Ha, ha, ha!!!????
    Här är en till med taskigt vädersinne!!! Tycker det är trist att plötsligt bo i Nordnorge – utan de vackra och dramatiska vyerna och bara få uppleva det taskig sommarvädret! (För övrigt har jag aldrig lagt undan vinter jackan. Som vi säger här: he lönsch int!)

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag är plötsligt grön av avund för Nordnorge är typ det vackraste jag sett!!! Å andra sidan var det ju väldigt vackert väder när jag var där… jag tror jag ska inrätta permanent plats för vinterjackan i min mikroskopiska hall (i stugan hänger den framme året om!). Nu är vi i alla fall TRE som öppet vågat erkänna vårt taskiga vädersinne, vi är junom inte annat ärliga 😀 Kram och tack för kommentaren //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.