Semestertid i internetfabriken…

Mellan 02 och 08 tog mitt internet semester. Läsare som följt mina vedermödor vet att inget triggar mig och mina ilskna ögonryckningar mer än trilskande internet.

Så iNNAN kaffet, hade jag ryckt och slitit i kablar! Jag hade tjafsat med min AirPort jag hade startat om och om igen och dragit sladdar hit och dit.

Så kollade jag driftstatus tackvare mobilsurf för att sedan ringa Riksnet -Som inte öppnade förrän 11! Okej, det är lördag.

Men undertiden jag väntade började alla MÅNADER med samtal till supporten, uteblivna ordrar på tekniker spela upp sig i mitt huvud och plötsligt kände jag hur all vänlighet försvann ur min själ.

Väntade 30 minuter i telefonkö.

Sedan började jag om, med åhörare! Starta om, flytta sladdar, dra fram ny ethersladd och koppla in, kånka in annan dator för att testa och NÄÄÄÄ vi får ingen IP-adress.

Ingen IP inget internet!

Sedan fick jag ju då veta att secondline jobbar måndag till fredag… så då skulle dom kolla. Å så kommer dom avgöra om tekniker behövs skickas ut.

Jag frågade, med halssenor som fiolsträngar om ”teknikerna” har semester? En rätt relevant fråga i juli.

Fick då veta att det omöjligt kunde vara så, förklarade då vänligt (med sjukligt passivt aggressiv röst) att teknikerna minsann hade julstängt… till efter trettondagen…. å att det tog en MÅNAD att få igång det hela sist.

Ojdå… 

Ja, så kan man säga! Å medan jag rivit fram den nya ethersladden hade katten hoppat in i garderoben och börjat tugga häftmassa!

Det känns som att jag skulle behöva komma sjukt långt bort just NU!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.