Fruktigt värre…

Vid lunchen idag skulle jag sätta tänderna i en nektarin -Jag valde dock att börja göra klyftor när jag sedan skulle dra i sär delarna ramlade hela nektarinen i två delar. I mitten låg en möglig kärna och på den ena sidan gick det liksom ut ett mögligt utskott i fruktköttet

”-Den där kan du ju inte äta!” utbrast sonen

Nix, jag tappade aptiten,

Jag har känt mig som en osalig ande idag och har väntat på min frys, men nu blir det så att den kommer imorgon. Samtidigt har jag gått runt och önskat mig den där förmågan som en X-men har, den där personen som kan frysa tiden för alla runtomkring, Så att dom står stilla!

Jag har liksom stundtals känt för att frysa sonen och kattens framfart för att hinna få liiite ordning, men jag släppte liksom allt och bara insåg att det gäller att gilla läget, hur mycket jag än ogillar röra.

Ikväll har jag i allafall fått testa VR-spel för första gången, jag har vägrat tidigare! Men nu fick JAG bestämma spel och jag valde Fruit Ninja, så jag har blivit både hånad och filmad för mina anfall och utfall mot flygande frukter. Jag har duckat när bomber smällt rakt runt huvet och jag har banne mig gått in 100% i VR-världen,

Jag är faktiskt imponerad, Det var riktigt roligt, och stilen (eller mera korrekt -bristen på detsamma) bjuder jag på! Har hackat frukt med långa svärd så jag blev helt svettig,

Fick dock ge mig efter ett antal omgångar eftersom mina muskler (eller rättare sagt bristen av dito) gjorde sig påminda efter torsdagens monsterpass av tyngdlyftning!

Imorgon blir det ingen sockdag, utan imorgon har vi lite på agendan som skall fixas!

// a

PS: fixade jordgubbar eftersom nektarinerna åkte i sophinken! Än är det ”sommar” även om det slår mig att det börjar mörkna om kvällen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.