Sladdar och åter sladdar…

Det braiga med att göra om hemma är att man är tvungen att rensa och sortera! Plötsligt kan man få ihop alla delar och tillbehör i EN kartong. Sedan händer det där läskiga…

Vad gör man när man sitter med flera nävar sladdar som man inte har en aning om vart dom hör hemma? Tacka vet jag Nintendo -På deras sladdar står det Nintendo så att man i alla fall får en ledtråd, en form av rimlig chans att begripa vart det hör hemma!

Mest irriterad blir jag på sladdar som det står HDMI på -Jag ser att det ÄR en HDMI men vart ska den vara?! Vilken pryl hör just den sladden till!

Jag har flera buntar med sladdar som liksom är 4-i-1 med massor med kulörta tåtar. Sedan hittade jag någon form av batterier… eller vad det nu kan tänkas vara! Två små silvriga plattor med en liten röd tåt och någon form av fäste!

IMG_9303

Känns som en idé att skapa en sladdlåda med sladdar som ”kan vara bra att ha” även om jag inte tycks ha behövt dem tidigare!

På tal om sladdar kan jag informera alla som någonsin övervägt att köpa VR-utrustning till sitt Ps4 att det är en hiskelig mängd sladdar som skall kopplas och dras runt för att äventyret skall få  börja -Absolut en upplevelse men just sladdarna gör att det är som ett intrasslat fiskenät som skall redan ut när underhållningen skall dras igång,

Börjar känna mig manad att märka varje sladd med en liten lapp!

Nu till frysen… den är ju fantastisk! Har flyttat in och kan ha grönsaker/örter i en låda, kött i en, bröd i en, panikmat i en… och ändå har jag massor med tomma lådor kvar! Sonen satt och konstaterade vid middagen att det är lite synd att det inte går att trycka den hela vägen in mot väggen, för då skulle det sett liiiite mindre konstigt ut…

Jag tröstade oss med att vi kanske kunde sätta upp en form av list så man slipper se kylagregatet när man sitter och käkar?! Sedan gav jag mig i kast med att försöka bringa ordning i sladdboet.

Nu skall jag öva på Tadasana

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.