OnOffPåAv…

Började med att springa runt inne och slå på och av lampor eftersom solen tycks komma och gå. Ena stunden totalt mörker inne för att nästa bada i ljus.

Skulle veckohandla och tog på mig somriga kläder eftersom det enligt termometern var varmt ute. Drog i väg i sol med solglasögon på näsan. Tog faktiskt sandaler på fötterna också.

Kommer ut från affären i mörker och regn, plaskade mig fram till bilen och lyfte över mina kassar. Satt och drippdroppade i bilen och drog på VÄRME eftersom jag frös om mina blöta tår.

Kollade termometern när jag senare satt med en tekopp och den har gått ner från 19,7 till 13,4

Jag tycker det är fantastiskt hur fram och tillbaka det kan vara, och hoppfullt är det ju också för det KAN ju innebära att vi har 25 grader smällvärme, tropicalkokosnöt och mojito-läge även här… När som helst! Anyday now!

Tills läget är mera stabilt duckar jag för SuperHot-VR och fortsätter sorteringen -Fast nu tittde solen fram, kanske borde passa på att rodda i förrådet lite eftersom sorteringen innebär att en hel del skall arkiveras….

Oavsett temperatur, oavsett status, oavsett ljus eller mörker är jag tacksam för möjligheten att ta det i min takt eftersom jag hört att somliga i familjen håller på som Göte i Sällskapsresan 😀 Gud vad jag längtar efter att träffa ALLA igen ❤️

//a

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Tobbe

    Till veckan blir det kanon väder . Börjar jobba då och det brukar aldrig slå fel att sommaren kommer då 😉

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jasså?! Jag tar alla väderprognoser med fem nypor salt! Om det stämmer så ska jag tacka dig innerligt för att du återgår i tjänst //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.