Easy to please…

Tillfredställelse.

Vilka krav vissa människor har för att känna sig nöjda och tillfredsställda.

Sån är inte jag, jag tillhör skaran som är easy to please -Igår tittade min underbara vän Toppluvan in och det blev så spännande och girly att vi båda höll på att trilla av bänken, soffan och fotöljen.

80-talet är tillbaka i make-up världen. Vi snackar kornblå kajal och smällblå mascara! Vi var helt eld och lågor. Sedan satt vi och kollade Harpers Bazaar för höstens trender! Färg, färg, färg, ögon ELLER läppar. Men färg!

Därför blev jag så glad att jag nästan storknade när Toppluvan lämnat sin knallblå mascara i min brevlåda denna morgon så att jag fick testa -Yes säger jag! Välkommen in 80-talet! Det mest absoluta orange läppstiftet var som en sprudlande vitamininjektion även om jag aldrig skulle våga visa mig ute med det på! Men absolut testade jag.

Sedan var jag chaufför till Ugglan så att hon fick fixa sina ärenden, då höll jag nästan på att köra in i skyltar när jag plötsligt såg blommor som såg ut att komma från Frankrike… Och dom växte här… i UMEÅ!

IMG_9343

Klart jag fotade! Det var ju valmo!! Hur vackert som helst.

Jag är mer än nöjd och belåten av dagen -Behöver inte vara mera spektakulärt än en schysst make-up trend och fantastiska blommor på vägen till Ica!

//a

2 kommentarer

  1. Malin

    Jag vet precis var de där blommorna växer. Jag har sneglat flera gånger då jag passerat. ”Snyggt ogräs. Ovanligt snyggt ogräs! Men vänta! Det är ju…!” Mycket trevligt 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Visst är det?!?? Valmo, blå klint.. en fin sommarbukett eller hur?!? 😉 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.